lørdag 6. mars 2010

Rådyr i hagen.

At jeg skulle få besøk av rådyrene rett utenfor kjøkkenvinduet hadde jeg ikke trodd, men her er de:)
Bildet av bukken bærer preg av at jeg tar bilde gjennom vinduet, men geiten ble mye bedre. Der er jeg ute. De er tre og fire i følge og kommer regelmessig. De var på besøk for en time siden og, men da klarte jeg ikke å snike meg ut før noe annet skremte dem. Det er en fantastisk opplevelse å få studere disse vakre dyrene på så nært hold. De sliter nå, stakkars, håper at de klarer seg denne vinteren og.


4 kommentarer:

 1. Flotte bilder og utrolig morsomt at du kan oppleve disse skapningene på så kloss hold rett utforbi kjøkkenvinduet....her ligger jeg og jakter på allverdens holmer og knauser m/full opp-pakning etter de ville dyrene og fuglene natt og dag i månedsvis he,he ;)

  SvarSlett
 2. Så heldig du er som kan oppleve noe så flott rett utenfor viduet ditt. Regner med at gutta må holdes bak låste dører mens du fotograferer. Hodebildet du har lagt ut på facebook er helt spesielt. Du er flink!!

  SvarSlett
 3. Herlig at du også fikk besøk av rådyr i hagen da..
  Flotte bilder her Elin..
  Nå er nok vinteren på hell, så jeg tror nok disse dyrene overlever..
  Største faren for rådyra her er nok togskinnene og hovedveien med masser av traffikk..
  Ha en fortsatt fin helg Elin..

  mvh Ole Arne

  SvarSlett
 4. Tusen takk dere:)
  Ja Ole Arne, det er pyton at de krysser linjen.
  Jeg tør ikke legge ut mat til de her i hagen pga. linjen og R3, men på nedsiden av linjen har jeg lagt ut epler, gulerøtter og litt havre. De krysser Glomma hver dag, tusler rundt på veien nedforbi huset. Håper jeg klarer å holde dem unna bane og vei:)
  elin
  elin

  SvarSlett